Hráči kola

31.08.2015 09:45

Internetový portál www.fotbalunas.cz vyhlašuje vždy po odehraném kole nejlepší jedenáctku a také hráče kola v dané kategorii. Úvodní kola dapadla pro nás velmi úspěšně:

Hráč 2.kola:

Vít Borek 42%

     To, že Vít Borek umí dávat góly se přesvědčili účastníci okresního přeboru Blansko. Všichni, ale byli zvědaví, zda tento šutér dokáže pokořit obrany i soupeřů ve vyšší soutěži. On to dokázal.  Pomohl svému celku k vítězství, když už prohrával 0:2. Dvakráte seřídil mířidla a přivál tři body do Jedovnic.

2. Zdeněk Pučan 16%
3. Ivo Sigmund 12%

     Drtivý dopad mělo vítězství nováčka z Jedovnic nad dalším novým týmem z Pačlavic. Vítězství a dva přesné zásahy Víta Borka ho katapultovali na trůn pro krále úvodního kola I.B. třídy sk. A. Jeho náskok a počet hlasů je zdrcující. O druhé a třetí místo se „porvali“ dva zástupci vyškovského okresu. Oba jsou to zkušení matadoři a opory svých týmům. O něco více sympatií sklidil druhý Zdeněk Pučan z Pačlavic. Třetí místo veterána Ivo Sigmunda není jistě k zahození.

 

Hráč 3.kola:

Martin Tajnai 28%

     Martin Tajnai má své největší úspěchy spojené s jedovnickým klubem. I když zkoušel hrát mimo klub (Rájec-Jestřebí), tak návratem do Jedovnic získala jeho hra na větší jiskře. Tu plně zapálil v zápase se Slavkovem, kde vsítil dvě branky a nechybělo mnoho a mohl slavit hattrick. Proto se ocitl v naší sestavě a následně i vyhrál hlasování.

2. Dalibor Cícha 25%
3. Radim Fousek 16%

     Dalibor Cícha a Martin Tajnai svedli neuvěřitelný boj o první místo v naší anketě. Ačkoliv nechybělo mnoho a premiérové prvenství putovalo do Podolí, tak rozhodla velká fanouškovská základna jedovnického klubu a podruhé v řadě putuje vítězství do Jedovnic.  Líšeňský Radim fousek získal také pěknou řádku hlasů, ale na vítězné duo nestačil. I tak třetí místi je jistě cenné.