St. přípravka

05.10.2020 16:22

V sobotu 26.9.2020 jsme měli hrát další kolo okresního přeboru starší přípravky. Bohužel počasí nedovolilo, aby se tento zápas uskutečnil. Proto jsme se domluvili na náhradním termínu pátek 2.10 proti Olomučanům a v sobotu 3.10 proti Bukovince.

 

Zápas proti Olomučanům se uskutečnil v Kotvrdovicích. V tomto zápase jsem chtěl vyzkoušet hráče ročníku 2011. Sešlo se nás celkem 13, takže střídání všech hráčů bylo dosti chaotické. Soupeř byl vyrovnaný a musím říct, že i hráči 2011 se snažili a zápas jsme dotáhli do vítězného  konce.

Kotvrdovice/Jedovnice-Olomučany 5:2 (3:0) - Šenkýř David 3x, Tenora Alex, Horák Oldřich

V sobotu 3.10 jsme nastoupili opět v Kotvrdovicích proti soupeřům Šošůvka/Vysočany a Lipovec. Po těchto dvou zápasech jsme ještě odehráli odložené utkání proti Bukovince. Po pátečním dobrém výkonu opět nastoupili kluci ročníku 2011, aby předvedli svůj dobrý výkon z pátku. Bohužel se nám to moc nedařilo. Se Šošůvkou to byl sice vyrovnaný zápas, ale po našich velkých chybách v obraně a neproměňování vyložených šancí v útoku jsme bohužel Šošůvce podlehli.

Kotvrdovice/Jedovnice-Šošůvka/Vysočany 8:9(4:4) - Tenora Alex 2x, Šenkýř David 3x, Štěpánek Martin 2x, Odehnal Vojtěch

Druhý zápas proti Lipovci byl bohužel také plných chyb v obraně, kdy jsme dali lipovským útočníkům mnoho prostoru a ti nekompromisně trestali. Bohužel naši útočníci tak produktivní nebyli.

Kotvrdovice/Jedovnice-Lipovec 2:6 (1:4) - Štěpánek Martin, Šenkýř David

Dohrávka s Bukovinkou pokračovala ve stejném duchu. Katastrofální zakončení a velké chyby v obraně znamenaly i třetí prohru v řadě.  

Bukovinka - Kotvrdovice/Jedovnice 6:1 (4:0) - Štěpánek Martin