Výsledky mládeže

16.09.2019 09:46

Mladsi zaci
Blansko B - Jedovnice 2:0 (0:0)
V nedeli 15. zari jsme odehrali  utkani na hristi prvniho Blanska. Zapas sliboval velke napeti a to se take potvrdilo. Prvni polocas byl naprosto vyrovnany ale pres velke mnozstvi sanci skoncil bez branek. Po prestavce uz si blanensti vytvorili sanci trichu vic a 2 zuzitkovali. Vsechny deti statecne bojovali nenechali ani vterinu souperi oddych a zaslouzi si pochvalu.
Dalsi zapas hrajeme 21.9. v 9:00 na domacim hristi s celkem Velkych Opatovic.

 

St. přípravka B
V sobotu 14.9. 2019 jsme zajížděli k soutěžním utkáním do Blanska, kde nám byly soupeřem domácí mužstva A a B.
Blansko B - Jedovnice B 4:5 (1:3); Šenkýř 2x, Horák 2x, Brantalík
Celý zápas byl herně velmi vyrovnaný, kdy se nám ze začátku podařilo na rozdíl od soupeře vstřelit nějaké branky a do poločasu jsme se dostali do vedení 3:1. V druhé půli se pokračovalo ve vyrovnaném utkání přičemž jsme vedení postupně navyšovali až na 5:1, pak se situace otočila a branky začali střílet domácí až na konečných 4:5.
Blansko A - Jedovnice B 9:6 (7:3); Šenkýř 4x, Horák, Šebela
V tomto utkání nám utekl začátek, kdy jsme po 15 minutách prohrávali 6:0, z nepovedeného úvodu jsme se v dalším průběhu utkání oklepali, hru vyrovnali a byli domácímu mužstvu vyrovnaným soupeřem. Zápas jsme nakonec dokázali zkorigovat na konečných 9:6.
 
St. přípravka A

V sobotu 14.9 jsme odehráli první ligové utkání. Soupeřem nám bylo Blansko A a B. Zápas jsme odehráli na hřišti v Blansku.

Blansko A- Jedovnice A 13:7(7:3) - Sedláčková 2x, Pešek 2x, Vintr 2x
Blansko B - Jedovnice A 5:4 (4:1) - Vintr 3x, Sedláková
Musím družstvo pochválit za bojovnost především ve druhém poločase, kde jsme předvedli co v nás je, bohužel první poločas nám v obou zápasech utekl.